Frakt och leverans

Fri frakt! 

Alla varor skickas fraktfritt till adress inom Sverige.
Vi har inget fraktavtal till andra länder i dagsläget men skicka gärna en förfrågan vid behov av utlandsfrakt så kan vi se om det går att ordna. Gäller endast EU-länder.

Norge - Hämta i Sverige
Klösträden kan vi skicka till Strömstad, Långflon, Rörbäcksnäs eller Bograngen om det passar dig att hämta där. Det finns även paketservice i Hemavan och Storlien men de har avgifter för detta. 
Burarna går inte att skicka till dessa ställen tyvärr men har du bekanta i Sverige så kan du fråga om vi får skicka till deras adress.

Fraktbolag och leveranstid
Klösträden skickas övervägande med Postnord. Tiden från mottagen betalning fram till att varan är framme hos dig är normalt runt 7 dagar om inte annat anges. 
Burarna skickas med fraktbolag som klarar palltransport med utkörning. Tiden från mottagen betalning fram till att varan är framme hos dig är normalt runt 14 dagar.

Vid burleverans – Vänligen kontrollera förpackningen före kvittens!
Synliga skador ska anmälas genast direkt till chauffören vid godsets mottagande och antecknas i det kvitterade exemplaret av transportdokumentet eller annan handling. Detta är nödvändigt för att fraktbolaget ska ta ansvar för fraktskador. Din kvittens är ett godkännande om ingen skadenotering gjorts.

Kompakta paket
De flesta varor levereras omonterade.

Underlätta leveransen
Var noga med att ange korrekt leveransadress och telefonnummer, annars kan paketet returneras av fraktbolaget.
Glöm inte bort att uppge portkod eller liknande. Fraktbolaget måste ha möjlighet att ta sig in för att kunna leverera.
Ditt namn behöver finnas på dörren/adressen. Fraktbolaget måste kunna hitta igen dig både på kartan och på området eller i huset. Ange c/o om du är inneboende.