Information från oss på Kattlycka

 • Norge - Hämta i Sverige
  Klösträden kan vi skicka till Strömstad, Långflon, Rörbäcksnäs eller Bograngen om det passar dig att hämta där. Det finns även paketservice i Hemavan och Storlien men de har avgifter för detta. Burarna går inte att skicka till dessa ställen tyvärr men har du bekanta i Sverige så kan du fråga om vi får skicka till deras adress.

 • Montering av burar
  Burar monteras enklast genom att man skruvar i alla skruvar löst först och sedan när alla skruvar sitter på plats drar man åt hårdare, den ena efter den andra tills alla är hårt åtskruvade.

 • Färger
  Färgnyansen kan avvika från det bilderna visar på grund av ljussättning, dåliga bilder och olika bildskärmsinställningar.

 • Hemligt telefonnummer
  Postnord ringer ibland från hemligt nummer. Tänk på det om du väntar på paket. Lätt att tro att det är försäljare som ringer annars.

 • Flera paket
  Försändelser som består av flera paket kommer inte alltid på samma dag. De kan komma ifrån varandra i olika paketsorteringar.

 • Hämta paket - Boka utkörning
  Ombuden tar emot paket på max 20 kg. Tyngre eller skrymmande paket finns hos postkontor eller på terminaler.
  I de flesta fall av klösträdsleveranser behöver man boka dag för utkörning. Detta syns på paketspårningen på Postnords hemsida. Man kan också hämta om man föredrar det. 

 • Ditt telefonnummer
  Det telefonnummer du anger kommer att skrivas in i adressen på paketet utifall fraktbolaget vill nå dig. Ange därför ett telefonnummer som kan användas dagtid och som inte behöver skyddas från andras ögon. Om du inte vill att ditt nummer skrivs ut kan du uppge det i meddelanderutan i beställningen. Kom då ihåg att om det är ett paket med utkörning så kommer inte fraktbolaget att kunna ringa dig.

 • Skyddad identitet
  Har du skyddad identitet finns ingen folkbokföringsadress vilket innebär att det inte går att välja faktura eller delbetalning som betalsätt. 
  Vi lämnar inte ut några uppgifter till utomstående men adress och telefonnummer skrivs på paketet och ses av fraktbolag och ombud. Det kan kännas tryggast att be en god vän beställa istället.

 • Swisha höga belopp
  Det finns beloppsgränser för swish. Gränsen varierar för olika banker men är ofta satt till några tusen kronor per vecka. Du kan själv gå in i din internetbank och höja beloppsgränsen om du ska swisha höga belopp.

 • Beställningar via e-post
  Det går bra att skicka beställningar via e-post men då finns ingen möjlighet till faktura/delbetalning/kort eftersom vår betalpartner bara tar uppgifter via e-butiken.
  Vill du maila in din beställning så ange leveransadress, telefonnummer och vilka varor du önskar. Betalningen ska sedan göras i förskott med swish eller till bankgiro.

 • Vänta inte med att öppna paketet!
  Om det skulle finnas fraktskadade delar måste detta reklameras inom 3 vardagar hos fraktbolaget. (Detta sköter vi.) Därför är det inte någon bra idé att vänta med att öppna paketet. Även om du inte ska montera direkt så ta dig tid att åtminstone gå igenom alla delar.

 • Skötselråd för burar
 • Som de flesta vet så rostar metall av fukt. Det är därför viktigt att hålla en metallbur så torr och ren som möjligt för längre hållbarhet. Detta gäller alla metallburar som inte är tillverkade av rostfritt stål. De är gjorda för inomhusbruk, normal luftfuktighet. Även om färgen skyddar så finns känsliga ställen. Där ramdelarna svetsas ihop t.ex. går det inte att galvanisera eller måla insidan.