Varför välja en bur från Kings?


The best cage of the year
Dessa burar har vunnit pris i USA från 1993 - 2006.
Dessa burar är patenterade i många länder över hela världen.
Både design och unika förbättringar är patenterade. 
Många års erfarenheter från fågeluppfödare används i produktionen för att säkerställa säkerhet och hållbarhet.


Burarna framställs i delar (förutom bur 2620) 
Det finns två huvudsakliga fördelar av denna teknik. För det första är buren mycket starkare. Varje sida av sektionen har två rörformiga stål som skruvas ihop. Ovansidan av buren har också dubbel ram. För det andra blir frakten säkrare.
Dessa burar är byggda för att hålla en livstid.

Produktionsteknik

Produktionsteknik

Burarna tillverkas på det sätt som bilden visar. Varje gallerpinne är fastsvetsad på ramen. Det innebär att ingen rost eller hål kan uppkomma. Det är säkert för din fågel.

Produktionsteknik

Många producenter borrar hål i stålramen och sätter de mindre vertikala pinnarna i dessa hål. Denna teknik skapar problem. Det möjliggör för vatten att sippra in och kan orsaka att rost uppstår. Fågeln kan få i sig rosten som kan vara giftig. Burar gjorda på detta sätt är billigare, men inte lika säkra.
Andra producenter sätter in en gallerram innanför stålramen. Mellan gallerramen och stålramen kan finnas ett mellanrum där din fågel kan fastna med foten och ådra sig skador.

Burarna tillverkas med modern teknik

Modern tillverkning

Robotutrustningen ger en helautomatisk produktion för att säkerställa bästa kvalitet och konkurrenskraftiga priser. Prioriteringarna är bästa kvalitet, hållbarhet, säkerhet, konkurrenskraftiga priser och vacker design. (Bild på svetsrobot)

Säkerhetslås

Säkerhetslås

Dessa burar har "fågelsäkra" säkerhetslås.
Låssystemet har tre lägen:
- Öppet
- Stängt (dörren är inte möjlig att öppna, papegojor kan inte öppna låset)
- Säkerhetslåst (dörren är inte möjlig att öppna, ingen papegoja kan öppna detta lås)
Säkerhetslåset är patenterat i många länder över hela världen.

Foderluckor

Foderluckor

Luckan öppnas lätt genom att vrida bort säkerhetstriangeln. När dörren öppnas kan koppen av rostfritt stål lätt tas bort.
Efter att ha stängt foderluckan är den rostfria koppen inte möjlig att ta bort. Papegojan kan inte öppna säkerhetstriangeln.
Detta säkerhetssystem är patenterat i många länder över hela världen.

Holklucka

Holklucka

Holkluckan kan lätt avlägsnas.
(Till exempel om du har en fågelunge som ska lära sig att flyga.)Varför välja en bur av rostfritt stål?


Rostfritt stål - Kings 

Fabriken har tillverkat burar och voljärer av rostfritt stål i flera år och tack vare hög kvalitet och unik teknologi blev de en av de bästa tillverkarna av rostfritt i världen. Produkterna säljs i många länder över hela världen. Materialet som används är av finaste medicinsk kvalitet 304 vilket har hög nickelhalt som förhindrar rost. Burar av rostfritt stål är idealiska eftersom de håller otroligt länge och du kanske inte behöver köpa någon ny bur igen.  

  • För burar och voljärer tillverkade av rostfritt stål erbjuder tillverkaren en livslång garanti.

  • Var uppmärksam på rostfritt stål av låg kvalitet som finns på marknaden. Dessa innehåller mer krom och järn vilket gör dem mer mottagliga för rost. Du kan enkelt kontrollera kvaliteten på rostfritt stål genom att använda magneter. Högsta kvalitet av rostfritt stål är inte magnetiskt. Magneten fastnar inte!

  • Alla delar av burarna är tillverkade för att hålla hög komfort och säkerhet. Du kommer inte att hitta några skarpa kanter eller mellanrum där din papegoja kan fastna.

  • Enkel och bekväm skötsel. Bottengaller, bottenlåda och krage kan enkelt avlägsnas och rengöras även när din papegoja är i buren.


Varför köpa rostfritt stål?
 

  • Jämfört med pulverlackerade burar har rostfritt stål livstidsgaranti - köp en bur av rostfritt stål och spara pengar!

  • Lätt skötsel, minskad spridning av bakterier.

  • Burarna är även lämpliga för mer aggressiva papegojor. De lackerade burarna håller inte i evighet speciellt när vissa fåglar är mycket destruktiva och kapabla att ta bort färgen från metallen om de vill.

  • Kan användas såväl utomhus som inomhus.

  • Tilltalande design som även passar för mer luxuösa interiörer.

Kings papegojbur 406 rostfritt stål          Kings papegojbur 508 rostfritt stål          Kings papegojbur 509 rostfritt stål