Klösträd

Kraftigare - Stabilare - Bättre

- Sisalpelare med diameter 12-20 cm 
- Liggkorgar med diameter 45 cm 
- Reservdelar

     

Utforska vårt fina utbud av klösträd och kattmöbler, skapade för att tillgodose både stil och funktion för katten och hemmet. Våra Royal klösträd finns i olika modeller och passar även stora katter eller mycket aktiva katter. Vi har även katträd och klöspelare av andra sorter som passar mindre katter.

     

Med högkvalitativa material och robust konstruktion ger våra Royal klösträd en hållbar och lockande plats för din katt att klösa, leka och vila. Stora sovhyllor ger utrymme att sträcka ut sig och i de stora liggkorgarna kan katten kura ihop sig och mysa. 

     

Vilken kattställning som är bäst avgörs ofta av kattens behov samt av vilket utrymme som finns för en klösmöbel. Vad gäller kvalitetsskillnader mellan olika märken så kan man jämföra vikten, tjockleken på tyg och sisalrep, diametern på sisalpelarna och hur mycket sisalrep som finns på sisalpelarna. Se gärna våra tips för att välja katträd.

Fina klösträd, klösmöbler, katträd till katten

Underkategorier

 • Mindre klösträd

  Klösmöbler av mindre storlek där höjden är max 140 cm. 

  Klösträden som visas här är av mindre modell men passar fortfarande även större katter. Den som vill ha nättare katträd eller klösbrädor passande kattungar eller katter som inte är stora och tunga kan hitta det under "Klösträd för mindre katter".

 • Mellanstora klösträd

  Klösmöbler som är över 140 cm höga men som inte når ända upp till taket. 

  Våra mest populära katträd är mellanmodellerna. De ger katten flera bra sovplatser, utkiksplats och samtidigt är kattmöbeln lätt att flytta när den inte är fastspänd mot taket.

 • Takhöga klösträd

  Kattmöbler med justerbar höjd som når ända upp till taket.

  - Katträden finns i flera olika takhöjder så det går att anpassa efter din takhöjd.
     

  - Monteringen mot taket är enkel. Det är en platta på en stång. Det blir inga skruvhål i taket utan man spänner fast klösträdet mot taket med plattan.
     

  - Om du väljer att lägga till extra hyllor till ditt klösträd, tänk då på att varje hylla gör kattställningen ungefär 2,5 cm högre. Katträdets angivna takhöjd kommer alltså att förändras och bli högre för varje extra del man lägger till. 

     

  - Välj den höjd där din uppmätta takhöjd ligger så i mitten av spannet som möjligt. Detta för att underlätta monteringen. Det behöver vara ett antal centimeters marginal mellan klösträdets lägsta höjd och din takhöjd för att få utrymme att montera den översta delen på klösträdet. 

 • Reservdelar

  Här finns reservdelar av olika slag till våra Royal klösträd.
  Fattas något? Skicka e-post till info@kattlycka.se

  - Sisalpelarna här har diameter 12-20 cm.
  Har du ett katträd av annan sort kan vi låta tillverka andra sisalpelare enligt det mått du behöver.

     

  - Liggkorgarna finns med olika fästen och passar sisalstolparna med diameter 12-20 cm.
     

  - Bottenplattor finns om du vill bygga ett eget katträd.
     

  - Skruv och adaptrar finns som passar olika kattställningar.
   

 • Klösträd för mindre...

  Klösträd från diverse tillverkare. Passar främst mindre katter.

  De katträd som visas här passar främst katter som inte är så stora och tunga. Behöver man en mindre klösmöbel men som är anpassad för större katter hittar man det under "Mindre klösträd".

Det finns 167 produkter.

Visar 1-15 av 167 objekt

Aktiva filter