Bygg ditt eget klösträd

Du kan designa klösträd själv till viss del om du vill anpassa efter utrymme eller möbler.

Titta på alla Royal klösträd och bli inspirerad till att bygga något eget. De flesta delar finns som reservdelar och du kan själv välja hur det ska se ut. Blanda delar och färger efter eget tycke!

Skicka din design till info@kattlycka.se så hjälper vi till att sätta ihop ett reservdelspaket.

  

Att tänka på:

- Det brukar bli billigare att förändra en befintlig modell än att göra något helt nytt eftersom reservdelar är dyrare än färdiga byggsatser.


- Om du vill ha ett klösträd med flera pelar-rader behöver varje rad bli lika hög för att inte hyllor eller hela klösträdet ska luta.


- Om du vill sätta en liggkorg överst på en pelare bör stolpen inte vara längre än max 40 cm eftersom det blir brytningar av hävstångskraften från liggkorgen.


- Även om det finns monteringsplatser för extra liggkorgar och sovhyllor så kanske de inte ryms på samma höjd om utrymmet är för litet så delarna inte ryms bredvid varandra. Sätt olika höga sisalstolpar där i så fall. 


- Om du vill blanda M8 och M10 delar (skruvstorlek) så behövs adaptrar och de kostar 99 kr/st.

  

Exempel:

Klösträdet Dröm med extra koja Klösträdet Dröm med extra koja

Takhöga klösträdet Dröm har fått en extra koja högt upp samt en förlängningspelare på 25 cm till takfästet. Design Mimmi. Tilläggssatsen finns att beställa under Reservdelar-Reservdelspaket. 

   

   

Klösträdet Paradis med Mattias design

Här har det mellanstora klösträdet Paradis fått sovhyllan från takhöga Dröm samt en förlängningspelare på 18 cm till översta pelaren. Design Mattias. Tilläggssatsen finns att beställa under Reservdelar-Reservdelspaket.

   

Klösträd Helen

Delar från mellanstora klösträdet Panter har använts tillsammans med sovhyllan från takhöga Dröm.